Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 58063   |    |  Avís legal
T'agrada la pàgina?
comparteix-ho amb tothom

Amb un estil molt personal, Antonio Valverde t'ofereix la possibilitat de plasmar el dia del teu casament en un reportatge fet a la teva mida. Maduixa Foto s'adapta totalment al tipus de casament que tu celebris.

Tant l'àlbum com el video es confeccionen de la manera més personalitzada possible, però sempre amb l'elegància, la frescor i la naturalitat que carateritzen les meves fotografies.

Consulta sense cap compromís tots els formats dels àlbums . et garantim la màxima qualitat possible en els materials utilitzats en qualsevol àlbum, així com en l'enquadernació i complements.


 


 Maduixa Foto

  Carrer Pep Ventura ,4
  17300 - Blanes.  (Girona) 
  Tel: 972355660
   Correu-e: toni-lamaduixa@hotmail.com

Utilitzeu aquest formulari per sol·licitar informació i contactar amb nosaltres:
Nom *(Mín. 4 caràcters)
Empresa
Correu-e *
Telèfon*
Consulta

*
*Camps obligatoris
Documento sin título De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, ens informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de Maduixa Foto amb CIF i domicili social a Carrer Pep Ventura ,4, 17300, Blanes. (Girona), amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, Maduixa Foto informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir els preceptes esmentats amb anterioritat.

Mentre no ens comuniqueu el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

Maduixa Foto informa que procederà a tractar els dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que Maduixa Foto es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o es rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

De conformitat amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic toni-lamaduixa***hotmail.com.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb el enviament del formulari de recollida de dades, accepta la política de privacitat de Maduixa Foto.

Tancar finestra